Kamis, 09 Juni 2016 23:11 WIB

Hamil

Oleh Puguh ari wicaksono

Assalamu'alaikum Wr. Wb. 


Sugeng dalu romo kiai, ngapunten sampun merepoti romo kiai. Dalem puguh saking kediri, kiai dalem ajenge nyuwun barokah doa damel jabang bayi ingkang tasek di kandut kaliyan garwa dalem, semugi dados anak ingkang sholeh/sholehah, toat kaleh Gusti Allah, Kanjeng Nabi Muhammad Saw, Guru, kaleh bapak ibunipun, bermanfaat bagi agama bangsa kaliyan negara, sakderengipun dalem matur sembah nuwun ingkang katah, ngapunten menawi dalem gadah lepat. 

Wassalamu'alaikum Wr. Wb.

Jawaban

Wa'alaikumussalam warahmatullahi wabarakatuh.


Mugi-mugi harapan lan donga Panjenengan dipun kabulaken dining Gusti Allah SWT. Rabbunaa yasma' minkum...